20212223242526
27282930

Thrilleroppgjør - som vanlig mot Fredrikstad

30.11.2008

Dagens toppkamp mot Fredrikstad ble, nær sagt som vanlig, en skikkelig thriller hvor lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen hele veien. Kampen i Solberghallen som ble fulgt av 109 tilskuere, ble en nervepirrende opplevelse for publikum!

Steffen Løvlund (bildet) bidro blant annet med tre nettkjenninger for Tigers og ble kåret til hjemmelagets beste spiller i toppkampen mot Fredrikstad.

Fredrikstad kom best i gang i Solberghallen og tok ledelsen, men Tigers kom sterkt tilbake og kunne utligne Fredrikstad's ledelse før den første pausen. 1. perioden var relativt jevnspilt, men NOR 92 hadde nok de feteste sjansene, men blant annet flere stolpertreff. 1-1 etter 1. periode.

I andre periode fortsatte NOR 92 kjøret og tok mer og mer over banespillet. Etterhvert kom også målene. Tigers gikk opp i 2-1, men Fredrikstad kom sterkt tilbake og utlignet også til 2-2. Etter å ha hatt flere store sjanser fikk NOR 92 uttelling og tok ledelsen med 3-2 foran siste periode.

Fredrikstad kom på banen foran de siste tjue minuttene for å jage Tigers og kapre poeng. Et agressivt Fredrikstad lag kunne utligne til 3-3, før de også tok ledelsen med 4-3. Kampen sto og vippet og mange var nok nervøse for at Fredrikstad skulle øke ledelsen i siste delen av perioden når laget presset NOR 92 bakover. Heldigvis for hjemmelaget kunne Tigers utligne, bare for å oppleve at Fredrikstad slo umiddelbart tilbake og på nytt hadde overtaket med 5-4. Utrolig viktig og deilig var det derfor at langskuddet til NOR-kaptein Tobias Nilsson snek seg inn bak Fredrikstad målvakten med under to minutter igjen å spille og dermed 5-5. Skuddstatistikk i kampen var 28-20 i favør av NOR 92. Målscorere for NOR 92; Steffen Løvlund (3), Thomas Lindgren (1) og Tobias Nilsson (1).

Uavgjort i denne kampen var meget viktig for NOR 92 som dermed holder Fredrikstad bak med de samme 3 poengene. Med tap i denne kampen ville Fredrikstad ha vært kun 1 poeng bak Tigers.