20212223242526
27282930

Ny seier til NOR 92!

17.10.2008

NOR 92 spilte i kveld sin første bortekamp for sesongen. På Hamar sto Ajer klare for å slå NOR 92 for første gang og det holdt nesten, men bare nesten. Etter første periode så det mørkt ut for Tigers...

Trener Mikael Sjøqvist (bildet) og hans Tigers tok i kveld sin fjerde strake seier for sesongen da Ajer ble beseiret på Hamar.

NOR 92 fikk en fin start på kampen og tok ledelsen med 1-0. Etter dette gikk det dårligere. Ajer kunne gå til pause med en solid 4-1 ledelse og det meste så mørkt ut for Tigers.

Sjøkan gikk etter rapportene ned til to femmere foran 2. perioden og dette ga umiddelbart resultater! NOR 92 hentet opp hele Ajers ledelse, men Hamar laget scoret mot slutten av perioden og kunne gå i garderroben med en 5-4 seier foran sluttperioden.

Skulle dette ende med sesongens første tap. Nei, NOR-gutta ville det anderledes og scoret tre ganger og ledet med 7-5, før Ajer fikk et trøstemål mot slutten av oppgjøret, dermed kan NOR 92 reise hjem til Nedre Eiker med to nye poeng og som serieledere!

=> Kampfakta og kommentarer

=> Poengligaen NOR 92

Under kan du se utviklingen av kampen.

Ajer reduserer til 7-6 rett før slutt, men kommer aldri nærmere. NOR 92 har tatt sin fjerde strake seier for sesongen. Sterkt av "nye" NOR!

NOR 92 øker til 7-5!

NOR 92 er tar ledelsen 6-5! Gjør hardtreningen i sesongoppkjøringen utslaget?

3. periode er i gang og NOR 92 slår nok en gang tilbake, stillingen er 5-5. Kampen står og vipper.

Ajer slår tilbake! Tar ledelsen igjen og går til pause med 5-4. Kommer Hamar laget til å påføre NOR 92 sesongens første tap?

Så var vi like langt! NOR 92 har utlignet til 4-4! Ser ut som trekket med å gå ned på to femmere fungerte.

Nytt liv i kampen! NOR 92 reduserer igjen, nå står det 4-3 til Ajer.

2. periode er i gang, og NOR 92 har kortet ned på Ajers ledelse. 4-2 til hjemmelaget. NOR 92 har samtidig gått ned på to femmere.

1. periode er ferdig på Hamar. NOR 92 sliter skikkelig og ligger under med hele 4-1.

NOR 92 sliter på Hamar! Etter å ha tatt ledeslen 1-0, ligger nå Tigers under med hele 4-1 rett før slutten av den 1. perioden.

Ajer har kommet fryktelig tilbake. Først 1-1 og nå er de i ledelsen med 2-1 etter ca. 12 minutter!

Kampen har starten, NOR 92 har tatt ledelsen med 1-0 etter ca. 10 minutter av 1. periode.