20212223242526
27282930

Nære på - men Tunet ble for sterke til slutt

09.02.2010

Tunet var på forhånd store favoritter i kveldens oppgjør i Solberghallen, men fikk nok mer motstand enn de hadde sett for seg på forhånd! Etter en meget bra 1. periode fra Tigers ledet hjemmelaget fortjent med 4-3 til første pause.

Jesper Gøransson (bildet) og de øvrige Tigers gutta fikk tøff motstand mot Tunet.

NOR 92 fikk en drømmeåpning på kampen da Simen Bendiksen sendte hjemmelaget i føringen etter pasning fra Mathias Knutsen allerede etter 1.43 av kampen. NOR 92 fortsatte etter dette og skape sjanser i fleng. Dessverre for hjemmelaget var det Tunet som ikke bare fikk utligne til 1-1, men også ta ledelsen 2-1 og 3-1 før NOR 92 fikk ny uttelling. Etter 13.12 reduserer Jesper Gøransson til 2-3, før Mathias Knutsen utligner til 3-3 kun 25 sekunder senere. Etter 16.30 så var det Chris Jaksland som fikk drømmetreff fra langt hold, via en Tunet spiller og opp i krysset. Dermed ledet hjemmelaget fortjent 4-3 etter 1. periode.

Dramatikk og spenning til siste sekund... (tunetibk.no)

Foran den andre perioden var det et "tagget" Tunet som kom på banen. Etter kun drøye minuttet av midtperioden utlignet Tunet til 4-4, og etter 24.38 var det en gammel kjenning, Henning Larsson som sendte bortelaget i føringen. NOR 92 hadde fått en grusom åpning på perioden. Så oppsto det en episode som alle, inkludert dommerne i etterkant, ikke kan være fornøyd med. NOR 92 kontrer, Jesper Gøransson trer ballen videre samtidig som han blir "gruset" av en Tunet spiller og NOR 92 smeller ballen opp i nettaket samtidig som dommerne blåser for frislag til Tigers og 2. min. til en Tunet spiller. Der kunne det og burde det stått 5-5!  I stedet er det Tunet som etter 32.05 øker ledelsen til 6-4 og etter 35.55 til 7-4. Mange trodde at det på det tidspunktet skulle bli en ny storseier til Tunet. Men NOR 92 viser nok en gang moral, jobber seg inn i kampen og helt fortjent er det når Tobias Johansson 53 sekunder før pause reduserer til 5-7. Dette etter nok et tverrligger skudd (totalt fire) og en brent straffe.

NOR 92 - Tunet live fra Solberghallen

I siste periode er det også Tunet som er mest agressive fra start. Det skulle gå ikke gå mer enn drøye tre minutter av perioden før Tunet øker ledelsen til 5-8. På tross av dette kjemper NOR 92 seg inn i kampen igjen og i perioder skaper de mye trøbbel for Tunet. Agressivt spill og knallhard jobbing gjør at Thomas Lindgren i powerplay reduserer til 6-8 og skaper ny spenning i kampen. Etter dette har begge lagene sine perioder, NOR 92 kunne med litt tur fått nok en redusering mot slutten og skapt nerver hos Tunet, men Oslo gutta skal ha ros for at de holdt hodet kaldt og dro i land en ny seier over Tigers og dermed er de et skritt nærmere seriemesterskapet.

NOR 92 tapte knepent for serielederen (Drammens Tidende)

NOR 92 har all grunn til å være fornøyd med innsatsen tross tapet og kan vi jobbe like hardt for hverandre i de tre gjenværende kampene så er det gode muligheter for at Tigers er et av de åtte sluttspillslagene når status skal gjøres opp! Vi tror nøkkelen til suksess her er agressivt og pågående Tigers lag. NOR 92 har mange ganger denne sesongen vist at å spille med lavt tempo, lavt press og lav intensitet ikke passer dette laget.