20212223242526
27282930

Tap i den første NM kvartfinalen

05.03.2010

NOR 92 tapte i kveld den første av kvartfinale kampene mot Tunet. For mange enkle og dumme feil i tillegg til at vi selv ikke er dyktige og gode nok til å sette egne sjanser var den store forskjellen i Solberghallen i kveldens oppgjør.

Mathias Knutsen og Tobias Hulterstrøm (bildet) klaret ikke å slå Tunet i den første NM kvart'n.

Tunet ledet med 3-1 etter 1. periode. Hjemmelaget virket uvanlig tafatte og bleke i denne perioden, men kom sterkere tilbake i en midtperiode som endte 1-1 og dermed var det fortsatt et åpent oppgjør foran sluttperioden da det sto 2-4 etter 40. minutter.

Tøft for NOR 92 (Drammens Tidende)

Dessverre for Tigers så ble det denne fredag kveld i Solberghallen nok en nedtur da Tunet i løpet av periodens første drøye åtte minutter økte ledelsen fra 4-2 til 7-2 og i praksis avgjorde kampen. Det blir for tungt å vinne slike kamper når man gir bort for enkle mål mot de regjerende seriemesterne samtidig som man ikke setter de feteste mulighetne selv. Mange av de ca. 150 tribunen hadde nok tenkt tanken å ta fatt på hjemveien før sluttsignalet, men da Alexander Jaksland med snaue syv minutter igjen syntes at nok fikk være nok ble de fleste sittende litt til! Før Tunet hadde fått tenkt for mye på å stille opp muren, banket Jaxx ballen i nettaket etter 53.07 og dermed 3-7. Når så Jesper Gøransson kun 43 sekunder senere setter 4-7 så det hele plutselig litt bedre ut. Og enda bedre skulle det bli! Kun 1,03 senere står det 5-7 på tavla  etter at Tobias Nilsson hadde fyret av et skudd fra langt hold og det var fortsatt mer enn 5 minutter igjen av kampen. NOR 92 fortsetter å pøse på med sjanser og Tunet skjønte knapt hva som traff dem i denne perioden. Med litt flaks på en av veldig mange meget fete sjanser kunne Tigers både ha redusert og utlignet, men etter en time-out så fikk Tunet summet seg i sluttminuttene og med kun 53 sekunder igjen av kampen så økte Tunet til 8-5, før de fastsatte sluttresultatet til 9-5 med kun 21 sekunder igjen.

NOR 92 bør glemme denne kampen så raskt som mulig, samtidig som de burde ta med seg de positive tingene som gjør at man fortsatt kan tro på seire i kampene som kommer. Tunet er et bra lag, men på langt nær uslålige! Vi kan bedre enn vi viste i Solberghallen i kveld gutter! Nå gjelder det å nullstille og gi litt f...

Målscorere NOR 92: Jesper Gøransson (2), Alexander Jaksland (1), Tobias Johansson (1) og Tobias Nilsson (1).

Skuddstatistikk 22-19

Her kan du se hendelsene fra vår live oppdatering fra kampen.