20212223242526
27282930

Knepent tap i Sarpsborg

12.11.2010

NOR 92 møtte i kveld Sarpsborg i Skjeberghallen. Tigers lå under 0-1 etter 1. periode, mens det etter to perioder sto 4-4 på lystavla. I siste periode var det Sarpsborg som tok ledelsen med 5-4 før Tigers igjen utlignet, men dessverre klarer vi heller ikke denne gangen å avgjøre til vår fordel, Sarpsborg avgjør det hele kun 3.03 før sluttsignalet.

Simen Bendiksen (bildet) noterte seg for tre scoringer i kveldens kamp mot Sarpsborg.

Det var Sarpsborg som var det førende laget i 1. periode i henhold til rapportene fra kampen. Det viser også skuddstatistikken som endte 14-6 i favør av hjemmelaget.

Starten på 2. periode ble svært hendelsesrik. Først ga Simen Bendiksen Tigers 1-1 etter 21.55, før hjemmelaget igjen tok føringen 2-1 kun 20 sekunder senere. Men NOR 92 slo hardt tilbake! Først utligning til 2-2 etter 25.31, nok en gang var det Simen Bendiksen som var sist på ballen. Deretter økte NOR 92 tempoet og tok ledelsen med 3-2 etter 28.11 ved Kristian Becher, før Mads Normann økte ledelsen til 4-2 etter 29.55. Det så ut til å gå mot en to måls ledelse for Tigers foran siste perioden, men som litt for ofte før denne sesongen scorer motstanderen raske mål. Sarpsborg reduserer først til 3-4 etter 38.53 og etter 39.31, kun 29 sekunder før pause så utligner hjemmelaget. Skuddstatistikk 2. periode 6-6.

I siste periode var det i følge rapportene Sarpsborg som var det dominerende laget. De scorer to nye mål, mens Tigers kun scorer et mål, Simen Bendiksens tredje for kvelden. Dermed vinner Sarpsborg fortjent med 6-5 og NOR 92 står fortsatt med sine 3 poeng etter 8 spilte kamper. Skudd statistikken totalt forteller om et stort spillemessig overtak til hjemmelaget; 39-16.