20212223242526
27282930

Sesongens første seier!

02.10.2010

NOR 92 reiste i formiddag til Oslo for å møte Sagene i en for begge lag meget viktig kamp. NOR 92 hadde kniven på strupen og egentlig var kun seier godt nok hvis man skal ha forhåpninger om sluttspill denne sesongen. Sagene på sin side har tapt begge sine to første kamper og var revansjesugne foran dagens oppgjør i Bjølsenhallen.

Det ble seier i den viktige bortekampen mot Sagene i ettermiddag for Fredrik Ullern (bildet) og de andre NOR-gutta.

Det ble som ventet en vanskelig kamp for NOR 92 i Bjølsenhallen. Ett defensivt orientert Sagene ga fra seg lite rom og følgelig stilte dette store krav til presisjon i det etablerte angrepsspillet. Og i store deler av kampen slet NOR 92 med dette.

Den første perioden fremsto som noe søvndyssende med NOR 92 som det førende laget. Sagene hadde noen få spinkle forsøk på kontringer, men ikke noe nevneverdig å snakke om. 0-0 etter de første tjue.

Om den første perioden var lite hendelsesrik skulle det skje fort i den andre perioden. Hjemmelaget løftet seg litt høyere og klarer å nette to raske. NOR 92 fortsetter å spille tålmodig og etterhvert får man uttelling ved Micke Sandin etter formidabelt forarbeid av Kristian Becher. Få minutter senere får Simen Fjerdingstad pirket inn utligningen etter kaotiske tilstander foran Sagenes målvakt. I sluttminuttene av perioden styrer NOR 92 totalt og det er fortjent når Fjerdingstad setter sin andre for dagen og man går til periodepause med en 2-3 ledelse.

Nok et tap for Sagene (sageneinnebandy.com)

Tredje periode starter på verst tenkelig måte med to raske baklengs og igjen var man i en situasjon der man måtte ut å jage mål. Per Brandt tok ansvar og utlignet med ett distanseskudd kort tid etter Sagenes 4-3 mål. Fremdeles styrte NOR 92 kampen, men stygge markeringsfeil ga Sagene åpninger og på en av disse gikk vertene atter i føringen med 5-4, ca 8 minutter gjensto da av matchen. Selv om man lå under føltes det som om målene ville komme. Og det gjorde de også. Micke Sandin utlignet til 5-5 og gjorde kort tid etter 5-6, begge etter solide prestasjoner. "Sandin-showet" var enda ikke over og minutter etter serverer han til Kristian Becher som scorer sikkert 7-5. Samme mann får æren av å fastsette sluttresultatet til 5-8 etter godt forarbeid av Mads Fossum Normann. Sesongens første seier er dermed i boks. En kamp der to poeng varmer, men stort mere var det ikke å juble over i Bjølsenhallen i dag.

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her!