20212223242526
27282930

Tap i jevnspilt oppgjør

10.10.2010

NOR 92's unge mannskap gjorde en bra kamp mot Slevik, sett bort i fra en periode på snaue to minutter i 1. periode som skulle vise seg å bli kampavgjørende. Slevik leder med 1-0 da NOR 92 er i det gavmilde hjørnet og gjør det lett for østfoldingene og øke til 4-0 før vi har spilt 15 minutter! Resten av kampen vinner Tigers med 5-3, men dessverre blir det ingen poeng for denne prestasjonen.

Det ble tap for NOR 92 og Mads Normann (bildet) i søndagens oppgjør mot Slevik i Solberghallen.

Det var på ingen måter ufortjent at Slevik gikk opp til 1-0 etter drøye 7 minutter av ettermiddagens oppgjør i Solberghallen. Når de øker sin ledelse fra 0-1 til 0-4 fra 13.33 til 14.49 så var det med god hjelp fra NOR 92 som hadde en kollektiv black out i denne perioden. Dessverre skulle dette vise seg å bli for tøft for hjemmelaget og hente inn. Men i stedet for å kollapse fullstendig viste gutta moral og reduserer til 1-4 etter scoring av Michael Sandin og når Per Brandt reduserte nok en gang etter 19.59 med en suser var det allikevel litt håp om poeng!

I andre periode fortsetter Tigers og kjempe, men etter 4.11 av perioden ser det enda mørkere ut da Peter Fahlstrøm sender gjestene opp i en 5-2 ledelsen. Men i stedet for at gjestene reiser i fra så kjemper NOR 92 seg inn i kampen igjen. Etter halvspilt kamp reduserer Mads Normann til 3-5 og når samme mann minuttet senere reduserer til 4-5 var det liv i Solberghallen. Tigers fortsatte å skape sjanser, men ikke ufortjent øker Slevik til 6-4 etter 33.25, nok en gang var det Peter Fahlstrøm som scoret for Slevik. Perioden ebber ut med en to-måls ledelse for Slevik som også vant skuddstatistikken med 12-4.

I tredje periode har NOR 92 bestemt seg for at det skulle bære eller briste. Det var et agressivt NOR-lag som kom på banen etter pause og satte umiddelbart Slevik under press. Nedturen var derfor stor når Per Folkesson økte til 7-4 etter 48.18. Men det unge NOR-laget lot seg ikke knekke av dette og fortsatte å skape sjanser. Etter 50.48 får Michael Sandin nok en gang uttelling og skapte ny spenning med sitt 5-7 mål. Tross flere gode sjanser mot slutten makter ikke NOR 92 og overliste Slevik keeperen flere ganger. Østfoldingene forsvarer sin ledelse bra i siste periode og til tross for at NOR 92 vant skuddstatistikken med 11-4, vant Slevik kampen 7-5 og skuddstatistikken totalt med 22-18.

Greit nok var det at Slevik vant, men NOR 92 ga en av favorittene i årets serie knallhard kamp helt til døra. For Sjøkan's gutter var det mye positivt å ta med seg videre fra denne kampen, men som tidligere nevnt var det også noen viktige elementer som det å gi motstanderen litt for enkle mål som må lukes vekk.

Kampfakta og Sjøkan's kommentarer finner du snart her.