27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nytt knepent tap

11.02.2012

NOR 92 klarte heller ikke mot Lye å ta hjem sesongens første poeng. Etter at hjemmelaget hadde kontakt på stillingen 5-5 med mindre enn 8 minutter igjen å spille, var det nok en gang motstander laget som var sterkest når kampen skulle avgjøres. NOR 92 viste allikevel innsats og glød som gjør oss sikker på at vi kommer tilbake i det fornemme selskap i løpet av kortest mulig tid.

Eirik Holstad fortsetter å imponere for NOR 92 tross sine unge alder. Holstad noterte seg for to nye scoringer for Tigers og ble også kåret til hjemmelagets bestemann. (foto: Stian Mikalsen)

Kampen ble spilt på et litt uvanlig tidspunkt for NOR 92. Lørdag kl. 14.00 har aldri vært noe godt tidspunkt for hjemmekamper i Solberghallen, noe et publikumsoppmøte på kun 80 tilskuere vitner om.

Den nye generasjonen (dt.no)

Lye kom best i gang i dagens oppgjør og tok ledelsen med 1-0 etter 13 minutter da Thomas Sola lagde det første av sine totalt fire scoringer i denne kampen. NOR 92 svarte umiddelbart da Bjørn Erik Torgersen utlignet til 1-1 for Tigers. NOR 92 spiller tidvis bra innebandy i løpet av periodens 15 første minutter, men de siste fem minuttene av perioden skulle vise seg å bli skjebnesvangre. I løpet av periodens siste tre minutter scoret Lye to nye mål og kunne gå til den første pausen med ledelse 3-1.

NOR 92 - Lye  5-7 (1-3, 1-1, 3-3)
80 tilskuere i Solberghallen
Målscorere NOR 92: Eirik Holstad (2), Mathias Knutsen (1), Steffen Løvlund (1), Bjørn Erik Torgersen (1).

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92 - Lye

I andre periode tok det nesten 10 minutter før første den første scoringen kom. Dessverre var det Lye og ikke hjemmelaget som sto for den og 1-4 etter halvspilt kamp. Men Tigers kjempet på og ga seg ikke. Etter 35 minutter får gutta betalt for innsatsen da Mathias Knutsen reduserte til 2-4 som også sto seg til pause.

Drøy to minutter ut i sluttperioden så det igjen svart ut for NOR 92 da Thomas Sola sender bortelaget opp i 5-2. Men deretter dreide det seg mye om hjemmelaget. Etter 43.06, 3-5 ved Eirik Holstad, etter 46.46, 4-5 ved Steffen Løvlund og etter 52.06, 5-5 ved Eirik Holstad og NOR 92 var ajour. Etter dette bølget kampen frem og tilbake og NOR 92 hadde sine sjanser til å fullføre den store snuoperasjonen, men som litt for mange ganger tidligere denne sesongen er det motstanderen som lykkes best i slutten av kampen. Lye scorer to mål mot slutten av kampen og vinner et jevnt oppgjør med 7-5 og påfører Tigers nok et tap i Eliteserien.

Nå skal vi fokusere mest på prestasjoner og ikke poengene, med tanke på at NOR 92 allerede har startet jobben med og komme sterkt tilbake. Fakta er at vi spiller jevnt med lagene på nedre del av Eliteserien, men mangler det lille ekstra som kreves for å vinne disse kampene. Hansken er kastet og vi er rede til å ta utfordringen!