27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Tap også mot Greåker

26.02.2012

Foran kampen mot Greåker hadde vi et håp om at "nullen" skulle sprekkes, men slik skulle det ikke gå. Greåker hadde mye å spille for, det lå en sluttspillsplass i potten og Buldoggene hadde ikke planer om at NOR 92 skulle ødelegge denne muligheter til å vinne noe i en skuffende sesong for laget fra Moa.

Unggutten Eirik Oseth (bildet) noterte seg for sitt første mål for NOR 92 i Eliteserien i sesongens siste kamp. (foto: Stian Mikalsen)

Etter at Greåker sjokkåpnet ved å lede 1-0 etter 27 sekunder og 2-0 etter 2.26, kom Tigers tilbake og utlignet til 2-2 før det var spilt 14 minutter. Denne sesongen har vi sett det ofte før og også mot Greåker, NOR 92 har problemer med å holde tett bakover etter at man selv har scoret, så ikke overraskende brukte Greåker kun 33 sekunder før de var tilbake i føringen. Greåker scoret ytterligere en gang før perioden var slutt og ledet 4-2 foran midtperioden.

Greåker - NOR 92  12-3 (4-2, 2-1, 6-0)
89 tilskuere i Tindlundhallen
Målscorere NOR 92: Fredrik Ullern (2), Eirik Oseth (1)

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret Greåker - NOR 92

I midtperioden skapte NOR-gutta ny spenning når Fredrik Ullern scoret sitt andre mål for dagen og reduserte til 4-3, men Greåker var veldig klare på hva som lå i potten, en NM kvartfinale og svarte med to nye scoringer før perioden var slutt og ledelsen 6-3 foran siste periode.

Greåker IBK til sluttspill (sa.no)

Den perioden gikk ikke spesielt bra for Tigers sin del. Kun 20 sekunder av perioden gikk det før veteranen Willy Fauskanger i praksis avgjorde kampen med din 7-3 scoring. Når Greåker økte til 8-3 i overtallsspill etter 2.45 av siste periode virket det som lufta gikk ut av Tigers. Greåker avslutter perioden med fire nye scoringer uten at NOR 92 klarer å pynte på resultatet og dermed ender sesongens siste kamp med et nytt tap.

Poengløse NOR 92 (dt.no)

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist oppsummerte med at kampen mot Greåker var en av de dårligste kampene i en tung sesong, men at fremtiden ser lys ut for det unge NOR-mannskapet.

Arbeidet med å planlegge fremtiden har startet for en god stund siden og intensiveres i ukene som kommer. Ingen skal være i tvil om at NOR 92 har ambisjoner i fremtiden og at vi skal jobbe hardt for å komme raskt tilbake på øverste nivå!

Bækkelaget og Lye rykker ned i 1. divisjon sammen med NOR 92.