27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Revansjerte oss!

11.01.2020

Seier mot Harstad og tildels bra spill gjorde at vi tok nok et nytt steg i retning av NM sluttspill og fikk ristet av oss den verste skuffelsen etter fadesen mot Tunet!

Mål!!! Philip Kämpe scoret ett og hadde tre assist da han ble kåret som vår beste spiller mot Harstad.

Før kampen
Før kampen dro i gang ble Simen Bendiksen overrakt blomster for sin 200 kamp for Tigers mot Harstad i ettermiddag (vi kommer tilbake med en egen sak), mens NOR 92 signerte Axel Wallin som siste tilskudd i spillertroppen og samtidig som spillende hjelpetrener.

200 kamper! Simen Bendiksen spilte sin kamp nr. 200 for NOR 92 mot Harstad og mottok velfortjent hyllest rett før kampstart.

Velkommen tilbake Axel! Leder i NOR 92 Pia Arnås og Axel Wallin skrev under på nye kontrakter før kampstart.

Drømmestart på matchen!
Mange var nok spent i åpningsminuttene på hvordan gutta ville respondere etter fadesen mot Tunet. Her var det intet å frykte! Gutta gikk skjerpet til verket og allerede etter 05.12 markerte vår tilbakevendte poengkonge seg med en strøken pasning til Jørgen Ripel som ikke gjorde noen feil og 1-0 til oss! Enda bedre ble det da Erik Thingnes (Philip Wiliam Kämpe) økte til 2-0 etter kun 07.57. Dessverre slapp vi litt for raskt Harstad inn i kampen da de reduserte til 2-1 etter 08.17. Utover i perioden hadde vi bra kontroll på Harstad på tross av at de også hadde sine sjanser. 15.15 ut i perioden fikk vi en utvisning og Harstad fikk muligheten i kampens første overtallsspill. Harstad lot ikke denne sjansen gå fra seg og etter 16.42 utlignet deres bestemann i denne kampen Tuomo Manninen til 2-2. Men gutta hadde bestemt seg at i dag skulle poengene ble igjen i Mjøndalshallen! På nytt var Axel Wallin servitør, denne gangen spilte han fri Antti Suoraniemi som ikke gjorde noen feil da han satte 3-2 som også sto seg inn til første pause.

Tabellen Elitserien

Bunnsolid midtperiode
Harstad så litt slitne ut mot slutten av 1. perioden og la seg lavt i banen i starten på midtperioden. Der ble de liggende stort sett hele tiden i denne perioden og det var NOR 92 som hadde ballen og intitiativet i matchen. Etter 4.06 av perioden var det Eirik Oseth (Philip William Kämpe) som hadde bestemt seg for at ballen skulle inn i kassa og dermed sto det 4-2 på lystavla etter et aldri så lite soloraid fra sin backplass. Bra ble til bedre da Philip Willian Kämpe (Jakob Grøstad) økte vår ledelse til 5-2 etter 10.31 av perioden. Etter 14.29 av midtperioden var det re-signerte Axel Wallin som økte til 6-2 etter å ha bli satt opp av dagens jubilant Simen Bendiksen, 6-2 og det så ut til at Harstad var i ferd med å gå opp i "limingen". Men dessverre pådro vi oss en utvisning etter 17.02 og den muligheten lot ikke Harstad gå fra seg denne gangen heller og fikk med seg et meget viktig reduseringsmål til 6-3 etter 18.17, et resultat som sto seg inn til pausen.

- Skuffende poengtap i Harstad etter straffer (nor92.com)

Spennende avslutning
Starten på siste periode ble litt avventende, begge lag hadde sine sjanser og da Harstad enda en gang fikk et overtallsspill etter 08.09, fryktet mange av hjemmesupporterne, 149 i tallet, at nordlendingene også nå skulle utligne. Det gjorde de ikke, vi red av undertallet, men etter 11.05 var vi litt for ivrige og "blåøyde" da vi sendte hele laget i angrep og glemte alt som heter defensiv. Det endte med at to Harstad spillere kom alene mot en god Robin Kulpakko som ved denne anledningen var sjanseløs og dermed lyste det 6-4 på lystavla. Og verre skulle det bli! Kun 87 sekunder senere scorer Harstad på nytt etter at vi hadde vært rufsete i vår defensiv og dermed 6-5! Skulle vi gi borte en 4 målsledelse og tape verdifulle poeng? Etter 15.48 av perioden bryter Philip William Kämpe inn i Harstad´s forsvar og kommer alene med målvakten da han blir ulovlig forhindret og dermed straffe til oss. Her tok Axel Wallin ansvar og satte sikkert inn 7-5 til jubel fra hjemmefansen! Kun 24 sekunder senere setter Erik Thingnes (Philip Willian Kämpe) den siste spikeren da han øker til 8-5 som står seg helt til sluttsignalet.

Kampfakta NOR 92 - Harstad

- I dag blir det levert en god kamp av mange og det er gledelig at vi nå etter en god del tøffe kamper og resultater snur trenden ved første anledning. Vi er godt fornøyde med 1. og 2. Periode der vi tidevis spiller meget god innebandy. 3. periode skulle vi gjerne sett mer kynisme der vi blir for naive og passive. Da det først blir kontakt klarer vi å heve oss noe vi i trenerteamet og spillegruppa som helhet er veldig fornøyde med. Nå venter Sandes om en uke. Den skal vi være klare for! forteller NOR-trener Jørgen Becher til nor92.com etter matcen.

Spikeren! Erik Thingnes setter 8-5 og fastsetter sluttresultat i kampen mot Harstad.

Deilig med en seier!
Stemningen i garderoben etter kampen var selvfølgelig god med tanke på hva som skjedde på onsdag i Høyenhallen og at vi ikke fortsatte den dårlige trenden i dag, men slo tilbake. Hadde vi vært litt mer kyniske i tredje perioden hadde antaklig aldri Harstad kommet nærmere i målprotokollen, men det tar vi læring av og tar med den positive trenden videre. I dag viste mange av gutta en solid innsats og med Axel´s inntreden i troppen ser vi lyst på fortsettelsen! Neste ut er Sandnes neste lørdag i Hanahallen, vi er klare!