20212223242526
27282930

Nok et ettmålstap for Tigers

17.11.2007

Oppgjøret mellom Gjelleråsen og NOR 92 i Lihallen er akkurat ferdig. Kampen var meget jevn og etter første periode var stillingen 1-1, mens det sto 2-2 etter to spilte perioder. NOR 92 reiste til Lihallen som "underdogs" men med et håp om å detonere en liten bombe mot Gjelleråsen. Det holdt nesten.

Steffen Løvlund (bildet) scoret alle målene for for Tigers i oppgjøret mot Gjelleråsen i ettermiddag.

NOR 92 tok ledelsen med 1-0 etter 10.59. Steffen scoret etter pasning fra Thomas Lindgren. Gjelleråsen utlignet før perioden var slutt og dermed sto det 1-1 etter de første 20 minuttene.

I andre periode var det Gjelleråsen som åpnet scoringene, før Steffen nok en gang scoret for Tigers, 2-2 etter 36.09, assistert av Alexander Jaksland. Dette resultatet sto seg ut perioden.

Tredje periode endte med 2-1 til Gjelleråsen etter at Steffen scoret sitt tredje for dagen, nok en gang assistert av Thomas Lindgren.

Etter rapportene gjorde NOR 92 en bra kamp og derfor er det synd at vi for tredje gang denne sesongen går på et ettmålstap.

Vi syntes allikevel at gutta skal ta med seg det positive i at de er veldig nære poeng mot et såpass bra lag som Gjelleråsen og det på bortebane.