2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Fire strake seire i Solberghallen

31.01.2012

Mange av NOR 92's aldersbestemte lag har vært i aksjon denne helgen og hjemme i Solberghallen på søndag ble det storeslem da samtlige kamper endte med hjemmeseier. Vi har sett nærmere på hvilke kamper som ble spilt i helgen og resultatene.

NOR 92's aldersbestemte lag slo godt fra seg i helgen. I Solberghallen ble det fire strake seire og våre jentelag slo henholdsvis Sarpsborg (J13) og Tunet 2 (J15) (foto: nor92.com)

Helgens første kamp for NOR 92 ble spilt i Lihallen hvor vårt G12 lag skulle følge opp hjemmekampen mot GIF Fighters som endte med en solid 14-3 seier i høst. Kanskje gutta trodde at det skulle gå like lett denne gangen? Det var i så fall dumt for GIF hadde bestemt seg for å revansjere det sure tapet fra kampen i Solberghallen og vant en jevn kamp med 5-4 etter at NOR-gutta hadde glemt at innsats må til for å vinne slike kamper.

GIF Fighters - NOR 92 G12  5-4
Ca. 50 tilskuere i Lihallen
Kampfakta og kommentarer finner du her!

Vårt G10 lag har denne helgen vært i Karlstad hvor de deltok på en liten miniturnering i regi av Sjøstad IF. Kampene ble spilt i Tingvallahallarna hvor man møtte MEGET kvalifisert motstand i Karstad Innebandy, Sjøstad IF og Hertzöga BK. Det ble tre store tap her, men gutta møtte lag som besto av spillere hvor samtlige hadde spilt innebandy i 5 år og også er blandt de aller beste i Värmland. Uansett ble det en kjempefin tur hvor både spillere, trenere og foreldre så at det er mulig å bli veldig god i innebandy om man trener nok.

Lørdag startet en travel helg for våre G98 lag. Første kamp var oppgjøret i Frogn Arena mot Drøbak Frogn i G14 serien. Her gjorde gutta som de skulle, vant med hele 15-1 etter å ha ledet med solide 9-1 etter 1. periode.

Drøbak Frogn - NOR 92 G14  1-15
Ca. 40 tilskuere i Frogn Arena
Kampfakta og kommentarer finner du her! (scroll ned på siden)

Vårt G11 lag spilte også denne lørdagen to kamper i en for oss ukjent hall, Eikhallen i Tønsberg. Vi var innvitert til å møte Pors og Horten og gutta viste i disse kampene at vi ligger noen hestehoder foran i Nedre Eiker ved å slå Pors med hele 15-2 og Horten med 8-0!

På søndag skulle G13, J13, J15 og G14 lag i aksjon med hjemmekamper i Solberghallen. Her ble det skikkelig storeslem for Tigers! Først ut var vårt G13 lag som møtte GIF Fighters 2 i G13 serien. Etter en litt rufsete innledning på kampen viste gutta klasse mot slutten og kunne til slutt innkassere en grei 7-3 seier.

NOR 92 G13 - GIF Fighters 2  7-3
Ca. 90 tilskuere i Solberghallen
Kampfakta og resultater finner du her!

Våre jentelag ville ikke være dårligere og først ut var vårt J13 lag som skulle forsøke å revansjere tapet fra i høst mot Sarpsborg da de måtte se seg slått med 3-5 i Skjeberghallen. Det var Sarpsborg som kom best i gang også i denne kampen og tok ledelsen med 1-0. Men i denne kampen hadde NOR-jentene bestemt seg for at de SKULLE vinne. Jentene innfridde og snudde kampen og kunne fortjent vinne med 4-1

NOR 92 J13 - Sarpsborg  4-1
Ca. 50 tilskuere i Solberghallen
Kampfakta finner du her!

Også vårt J15 lag hadde noe å revansjere da Tunet 2 sto på motsatt banehalvdel i søndagens kamp. Lagene har møttes hele tre ganger tidligere denne sesongen og alle kampene hadde blitt vunnet av Oslo laget. Med det skulle vise seg at våre jenter denne gangen viste vilje og innsats som gjorde at sesongens første seier over Tunet var et faktum. Jentene vant med solide 8-3 og kampens store spiller var Celine Ripel som ikke scoret mindre enn 6 av målene

NOR 92 J15 - Tunet 2  8-3
Ca. 60 tilskuere i Solberghallen

Dagens siste oppgjør denne søndagen i Solberghallen var seriefinalen mellom NOR 92 og Sveiva 2 i G14, 1. divisjon. Sveiva ville med seier i denne kampen ha seriegullet halvveis i lomma, mens NOR 92 da måtte kjempe om sølvet med GIF Fighters. Første periode ble jevn i målprotokollen (1-1), men NOR 92 var det førende laget. I midtperioden sjokket Sveiva hjemmelaget ved å gå opp til en 3-1 ledelse, men gutta beholdt roen og malte bare videre. Før midtperioden var slutt hadde Tigers utlignet og det sto 3-3 foran siste periode. Her gjorde NOR 92 kort prossess, vant perioden med 4-0 og dermed kampen med 7-3 og topper dermed G14, 1. divisjon.

NOR 92 G14 - Sveiva 2  8-3

Kommende helg er det igjen mange kamper for våre aldersbestemte lag og slik ser helgen ut (med forbehold om endringer):